Over ons

Wij zijn drie broers die een gezamenlijke hobby hebben gevonden in het brouwen van bier. Rond april 2017 zijn we in de keuken begonnen en huren sinds eind 2018 een ruimte in Utrecht waar we kunnen experimenteren met allerlei bierrecepten. Onze opstelling is klein en is in staat om maximaal 25 liter bier per brouwsessie te produceren. Ideaal om nieuwe recepten en technieken te proberen. De bieren die te koop zijn laten we elders brouwen, zodat we grotere volumes kunnen realiseren.

Vanaf voorjaar 2020 zijn we begonnen met de voorverkoop van het eerste biertje wat we willen delen met iedereen: ons Bakkie. We hebben ongeveer 2 jaar gewerkt aan dit recept, net zolang totdat we er helemaal tevreden mee waren.

Wij zijn altijd op zoek naar mensen die ons kunnen helpen om SALOET naar het volgende niveau te tillen. Dat kan van alles zijn: huisstijl- en etiketontwerp, (social) marketing, locaties voor verkoop, interessante brouwtechnieken en recepten, fotografie van onze producten, enz. Stuur ons gerust een berichtje.